A Miha Bodytec Speedfitness gép

Az EMS készülék gyártója a német Miha Bodytec Gmbh. Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve.

A laptop méretű vezérlőegységet bárhol fel lehet állítani, akár a gyártó által kifejlesztett mobil szisztémával, akár az impozáns és stabil állvánnyal.

A géphez és az edzéshez elegendő mindössze 2 m2, de az egész testre ható hatásának  köszönhetően egy teljes edzőtermi berendezés képességeivel ér fel.

Ellentétben a régi típusú elektrostimuláción alapuló kezelésekkel, a Miha Bodytec a látható és a mélyen fekvő izmokat egyaránt edzi. A szisztéma alkalmas arra, hogy passzívan, akár fekvő pozícióban átdolgoztassa minden izmunkat, de sokkal hatékonyabb és népszerűbb, ha aktív, kiegészítő gyakorlatok folyamatos végzésével erősítjük a hatást.

Átlátható, könnyen kezelhető menürendszere biztosítja, hogy felhasználójának és üzemeltetőjének különösen kényelmes legyen az edzések elsajátítása és gyakorlása.

Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre. A készülék akár 8 izomcsoportot képes megdolgoztatni egyszerre vagy külön-külön is.

Intenzitásban nincs határ – csakis a saját teherbíró képességünk!

Rövid időn belül látható és érezhető sikerek érhetők el: zsírszövet és testsúly csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása. Jól hangzik?

A szabadidő értékes! Túl értékes ahhoz, hogy megerőltető, időpazarló és nem hatékony tréninggel töltsük. A speedfitness kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés elérésének tartós módját, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 2x15 perc időráfordítással elérhetőek a célok, néhány héten belül látható és érezhető eredményekről számolnak be vendégeink.

A készülék egyedülálló képességeit 2009-ben innovációs díjjal is jutalmazták.
www.spoteo.de/nachrichten/nachricht_559_0_Einzigartig--EMS-Training-mit-miha-bodytec.html

 

Számos jótékony egészségügyi hatása miatt és a megfelelő klinikai tanulmányok megléte alapján a Miha Bodytec EMS gép megfelel az Európai Unió orvosi eszközökre alkalmazandó 93/42/EEC számú tanácsi direktívájának, így az Európai Unióban orvostechnikai eszköznek minősül.

Share