Vélemények ismert emberektől

 

A speedfitness az egyik legzsírabb dolog a világon, mert az olyan lusta dögök is rá tudják venni magukat, mint én. Persze nemcsak emiatt szeretem, az is nagyon bejön, hogy nem kell másfél-két órát súlyok emelgetésével töltenem, húsz perc alatt kész vagyok, és mégis megmozgatom minden izmom. Nagyon cool!

Fluor Tomi énekes, partyarc

   

Kétgyermekes dolgozó anyukaként rendkívül kevés időm jut a testmozgásra, ezért számomra ez az ideális megoldás. Heti 2-szer 15-20 perces speedfitness tréninggel ugyanazt a hatást érem el, mint 4 óra konditermi edzéssel!

Gregor Bernadett színésznő

     

Az egy hónapos nyári edzésmentes szabadidőm után mindig nehéz újra formába lendülnöm. Ebben volt segítségemre a speedfitness edzés. Az EMS tréning segítségével fele idő alatt sikerült csúcsformába kerülnöm, a szezon első Világ Kupa versenyén pedig rögtön győzelmet arattam!

Jakabos Zsuzsanna úszó

   

Soha nem sportoltam aktívan, mindig csak álmodoztam róla. A sport nekem mindig macerásnak tűnt, inkább rajzoltam helyette… Egy éve fogyókúrázom és mivel pár hónapja megállt a fogyásom, a speedfitnesst ajánlották. Pár hónapja vettem részt életem első EMS edzésén és az első perctől kezdve beleszerettem. Gyönyörű a környezet, kedvesek az emberek és persze az eredmény is azonnal észrevehető. Már el sem tudom képzelni a szerda reggeleimet speedfitness nélkül.

Makány Márta divattervező

   

Eléggé kiszámíthatatlanok a hétköznapjaim, ezért sokszor kellett, hogy kihagyjam a 2 órás edzéseket. Viszont a speedfitnesszel heti 2x20 perces rendszeres edzéssel már egy hónap alatt látványos változást értem el. Soha nem voltam még ilyen jó formában és a tartásom is nagyon sokat javult. Mindenki próbálja ki, én függő lettem! :)

Nagy Adri énekes

 

   

Rövid távon is jótékonyan lesokkolta a szervezetemet a speedfitness és remélem, hogy ha kúraszerűen használom, akkor majd én sokkolhatok másokat az eredménnyel. Rövid idő alatt is komoly leterhelést ad. Önmagában és kiegészítésnek is nagyon jó.

Szabó Győző színész

   

Egész életemben sportoltam elsősorban azért, mert jól esett. Úsztam, futottam, balettoztam és emellett mindig kipróbáltam az aktuális trendeknek megfelelő divatos edzésformákat. Azt hiszem többé nem fogok próbálkozni. :) Én a kardio edzések mellett hetente kétszer járok speedfitnessre, ami elképesztően átformálta a testemet. Annak ellenére, hogy közel 25 éves edzésben vagyok, olyan izmokra leltem, amelyeknek létezéséről eddig nem is tudtam.

Tatár Csilla műsorvezető

 

   

Engem, akit évtizedek óta heti 3x2 órában meg lehetett találni az edzőteremben, hát most már ott nem találkozunk! Rengeteg időt nyertem, és aktívabb, elégedettebb vagyok bőröm, izomzatom feszességével, amiért már nem igazán nekem kell megszenvednem és akit ezért heti két alkalommal bruttó fél órában felelőssé teszek, de bevalljam titokban "szerelmes" vagyok belé, az nem más, mint a speedfitness.
Ui.: és ez a fajta "szerelem" nem kizárólag a huszonévesek privilégiuma, hanem 50-60 év felett is ajánlom.

Ungár Anikó bűvész

 

Akik szintén a speedfitnesst választották

       
       
       
       
Share