Vélemények vendégeinktől

Két pici gyerek anyukájaként a legrövidebb és leghatékonyabb edzéstípust választottam, hogy visszanyerjem önbizalmamat a terhességek során felszedett és egyetlen diétára sem reagáló súlytöbblettől megszabaduljak. A kezdeti erős izomlázas fájdalmak jól éreztették, az itt töltött 20 perc 3 aerobik edzéssel felér. Két hét alatt függővé váltam, s most, több mint fél év után, immár 8 kg-mal kevesebbel már nem tudnék speedfitness nélkül élni. A Symbol-ba belépve magával ragad a kellemes és igényes környezet, az edzők kedvessége és vidámsága, és a jólesően kimerítő mozgás után igazán feltöltődve távozom minden alkalommal. Köszönet érte!
Eszter, gyógyszerész

Ha egy tréninget kihagyok, nagyon hiányzik! Imádom, hogy a terhesség után rövid időn belül ismét erősnek és feszesnek érzem magam, kismamák számára pedig egyenesen zseniális, hogy csupán ilyen rövid időt vesz igénybe ez az edzés!
Gabriella, kismama

Kezdetben szkeptikus voltam, de ez az első alkalom után máris lelkesedésbe csapott át! Úgy éreztem magam már 3 edzés után, mintha megsokszorozódott volna az erőnlétem és még a hátfájásom is megszűnt. Ez az edzésforma nagyon pozitív meglepetést okozott számomra és szívesen ajánlom mindenkinek!
Emőke, menedzserasszisztens

Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a speedfitnesst! 2 alkalom után már látható eredményeket értem el. Rengeteg problémám volt a tartásommal, ami minden szempontból nagyon fontos, nemcsak szebben nézel ki, ha egyenesen állsz, hanem az egészséged szempontjából is fontos, még önbizalmat is ad. 2 alkalom és kiegyenesedve jártam anélkül, hogy arra kellett volna figyelnem, hogy húzzam ki magam és nem is fájt. Olyan izmokat is megerősített, amit mással eddig nem értem el. Nőknél nagyon fontos a szép dekoltázs, merem ajánlani annak, aki nincs megelégedve a dekoltázsával, szépen feszessé teszi! Úgy gondolom az a 20 perc hihetetlenül sokat tesz azért, hogy csinosabb legyek, de ami még fontosabb, a közérzetem is sokkal jobb. Látható az eredménye, erősebbnek érzem magam, nem vagyok olyan fáradékony. Tényleg ajánlani tudom mindenkinek!
Adrienn, fodrász

A lányok nagyon segítőkészek, aranyosak, kihozták belőlem a maximumot. A Speedfitnessnek köszönhetően nagyon sokat formálódtam, sokkal jobb lett az állóképességem és magabiztosabb is vagyok. Egy műtéti beavatkozást követően azonnal szeretném folytatni az edzéseket, amint orvosaim felhatalmaznak rá.
Tünde, vállalkozó

 

Share